درباره ما
سلام! من محدثه کیانیفر هستم، متولد 1374، اهل گیلان. از بچگی همیشه علاقه زیادی به آشپزی و شیرینیپزی داشتم و این علاقه رفتهرفته تبدیل به شغلی شد که امروز میبینید. همیشه اولین صفحهای که تو مجلهها باز میکردم، صفحه مربوط به دستورهای پخت کیک و شیرینی بود! این اشتیاق به پخت و پز هیچ وقت از من جدا نشد و همیشه در ذهنم بود که روزی بیام و کار خودم رو شروع کنم.
شروع کارم خیلی ساده و خانگی بود. اولین بار وقتی تصمیم گرفتم برای مهمونی شب یلدا یک کیک خامهای به شکل هندوانه درست کنم، خیلی از خانواده و فامیلها از طعم و ظاهرش خوششون اومد. به همین دلیل بود که شروع کردم بیشتر و بیشتر کیک درست کردن، تمرین کردم، دقت بیشتری به جزئیات میکردم و میفهمیدم که این کار میتونه بیشتر از یک سرگرمی ساده باشه. همونطور که هر کسی که کیک منو میخورد، میگفت: "محدثه، چرا اینو به کار تبدیل نمیکنی؟" و این شد که به طور جدی وارد دنیای کیکپزی شدم.
درست از سال ۱۳۹۶ شروع کردم. از همون روزها با چند تا ابزار ساده و کمکم با تلاش خودم، وسایل و تجهیزات کیکپزی رو تهیه کردم. همه چیز از صفر شروع شد، اما همیشه اعتقاد داشتم که اگر کسی چیزی رو با عشق و پشتکار انجام بده، نتیجهش همیشه خوب خواهد شد. همینطور که پیش میرفتم، مشتریها هم کم کم بیشتر میشدن و من با هر سفارش، تجربه جدیدی پیدا میکردم و به کیفیت کارم بیشتر اهمیت میدادم.
سال ۱۳۹۸، نقطه عطف
اما این مسیر واقعا از سال ۱۳۹۸ بود که جدیتر شد. وقتی که پیج اینستاگرامم رو راه انداختم و کیکها و شیرینیها رو به دنیای مجازی معرفی کردم، همه چیز تغییر کرد. از اونجا بود که شناخته شدم و به مرور، مشتریها از نقاط مختلف شهر شروع به سفارش دادن کردن. جالبتر اینکه حالا نه فقط از داخل شهر، بلکه از شهرهای دیگه هم مشتریهای زیادی دارم که اعتماد کردهاند و از محصولات من سفارش میدهند. این روند باعث شد که کارم رشد کنه و به جایی برسم که امروز هستم.
کیفیت، طعم و طراحی: سه اصل جدی کار من
وقتی که از من سوال میکنید "چرا کیکهای شما متفاوت هستند؟" همیشه به سه چیز اشاره میکنم: کیفیت مواد اولیه، طعم لذیذ، و طراحی منحصر به فرد. من هیچ وقت از مواد بیکیفیت استفاده نمیکنم و همیشه به دنبال این هستم که از بهترین و تازهترین مواد برای پخت کیکهایم استفاده کنم. چون وقتی مشتری من کیکی میخوره، باید از طعمش لذت ببره و برای همیشه اون لحظه رو به یاد بیاره.
برای من، طراحی کیکها هم خیلی اهمیت داره. من سعی میکنم هر کیک، علاوه بر خوشمزه بودن، از نظر ظاهری هم جذاب و متفاوت باشه. شاید به خاطر علاقهای که به جزئیات دارم، همیشه دنبال این هستم که هر کیک مثل یک اثر هنری باشه که نه تنها میخورنش، بلکه از تماشاش هم لذت میبرن.
چی درست میکنیم؟
در حال حاضر، کیکهای تولد، کیکهای مخصوص کافیشاپها، نانهای محلی، رشته خشکار، بامیه، ژله، چیزکیک و البته حلوا جزو خدمات اصلی من هستند. هر کدوم از اینها رو با دقت و با بهترین مواد میپزم تا شما بهترین تجربه رو از خوردن کیک داشته باشید.
بیشترین سفارشهایی که من دریافت میکنم، مربوط به کافیشاپها هست. خیلی خوشحالم که توانستم برای کافیشاپها کیکهایی با طعم خاص و کیفیت بالا آماده کنم که توی این فضا به مشتریها حس خوبی بده. همچنین کیکهای خیس شکلاتی و چیزکیک همیشه محبوبترینها بودن و من همیشه میخوام که با هر سفارش، طعمی جدید و لذتبخش به مشتریها ارائه بدم.
شیرینیهای سنتی مثل رشته خشکار و بامیه هم همیشه با عشق پخته میشن. من اعتقاد دارم که در دنیای مدرن هم باید به دستاوردهای سنتی خودمون احترام بذاریم و طعمهای اصیل رو حفظ کنیم. حلوا هم یکی از این دستاوردهای شیرین و سنتیه که همیشه با طعم اصیل و مواد طبیعی درست میکنم.
چرا با من همراه بشید؟
برای من، هدف فقط پخت کیک نیست. من میخوام هر کیک و شیرینیای که درست میکنم، تبدیل به یک لحظه خاص برای شما بشه. هر کیک تولدی که برای شما میپزم، برای من یک یادگاری از شادی شماست و هر مشتریای که برای من سفارش میده، مثل یک دوست جدید میمونه که همیشه سعی میکنم بهترین تجربه رو براش فراهم کنم.
من همیشه در حال یادگیری و بهبود خودم هستم، چون میخوام که هر روز بهتر از دیروز باشم و همچنان از عشق و علاقهای که به این کار دارم، برای ساختن کیکهایی که شادیآفرین باشن، استفاده کنم.
حالا که به جایی که امروز هستم رسیدم، از هیچ کدوم از زحماتی که کشیدم پشیمون نیستم. راه طولانیای رو با تلاش و عشق طی کردم و همچنان به این مسیر ادامه میدم. به لطف شما عزیزان، حالا میتونم لحظات شاد شما رو با کیکهایی که خودم با دقت و عشق میپزم، شیرینتر کنم.
اگر شما هم دنبال کیکی با طعمی بینظیر، طراحی خاص و کیفیت عالی هستید، من اینجا هستم که با تمام توانم شما رو در خلق لحظات ویژه همراهی کنم.